Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Kamperen

De kampeerplaatsen zijn ruim. Er zijn plaatsen in het open veld waar je optimaal gebruik kunt maken van de zon en er zijn schaduwrijke plekken onder de mooie kurkeiken of dennenbomen. Water en elektriciteit zijn dichtbij. Zo is er voor iedere kampeerder alle ruimte. We raden aan om in het zomerseizoen te reserveren, omdat we een limiet hebben aan aantal kampeerders. Boeken kampeerplek

Badhuis

We hebben mooie en comfortabele badhuizen met apart een badkamer voor minder valide gasten. Het water komt van eigen bron. Het warme water is opgewarmd door zonnepanelen op het dak van het badhuis.

Overwinteren

Met gemiddeld 300 zonnige dagen per jaar is Monte Naturista O Barão een fijne winterbestemming. De bar is op bepaalde tijden open en er wordt een paar keer per week gezamenlijk gegeten. Veelal gepensioneerden uit o.a. Nederland, Duitsland, België, Scandinavië, Frankrijk en Groot-Brittannië hebben Monte Barão al weten te vinden. Er wordt veel gewandeld, gebould, gegeten en gedronken bij de open haard. We hebben speciale overwintertarieven. Lees meer.