Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Badhuis

We hebben een mooi, comfortabel, Alentejaans badhuis. Het heeft 3 toiletten, 4 douches en 4 wasbakken. Ook is er een ruimte voor minder validen gasten. Het water komt van eigen bron van het terrein. Het (warme) water is gratis!

Zoutwaterzwembad

Het zoutwater zwembad is 15m en 1,4m diep. Het is centraal gelegen op de camping. Het heeft een terras met ligbedden en parasols. Het pure water komt uit onze eigen zoetwater bron. Het zwembad is aangelengd met zout en heeft een installatie die het zoute water zuivert. Voordelen zijn dat het water fijn aanvoelt, zwemmen "iets" lichter gaat en kinderen (maar ook volwassenen) de hele dag kunnen zwemmen zonder dat ze snel chloorogen krijgen. Onze ervaring met onze gasten is dat de meeste een zoutwater zwembad prefereren boven een chloorzwembad. 

Bar & Bistro

In de winterperiode is Bistro Despido (de blote bistro) elke dag op bepaalde tijden geopend. In ieder geval een maal per week wordt er een heerlijke maaltijd geserveerd varierend van traditioneel portugees of heerlijk italiaans tot hollandse pot.

In de zomer serveren we ontbijt, lunch en diner. De bar is elke dag geopend.

Bibliotheek & wi-fi

In de bibliotheek vind je nederlandse boeken, maar ook boeken in andere talen. We hebben een bieb die zich vanzelf voorziet van nieuwe boeken. Het werkt als volgt: heb je een boek die je kwijt wilt dan kun je deze gewoon omruilen tegen een (gelijkwaardig) boek uit de bieb. Heel simpel.

Ook vind je in de bibliotheek DVD´s, spelletjes en informatie over de steden en dorpjes, natuur en cultuur in de omgeving.

Sauna & open haard

Wie wil kan voor een kleine prijs gebruik maken van de fijne Finse sauna die opgewarmd wordt door een houtkachel. We gebruiken het hout van onze eigen kurkeiken. Daarna wellicht een duik in het zwembad, een boek bij de open haard of een ontspannen massage.

Wat verkopen we verder nog?

Wanneer de periode het toelaat verkopen we allerlei produkten uit de omgeving zoals olijfolie (van olijven van de camping) en zelfgemaakte jams, cakes en taarten. Elke ochtend bakken we vers brood en leggen de kippen verse eieren. Ook kunnen we gas regelen.

Massages

Op verzoek kunnen we een massage regelen. Deze worden verricht door een prof. Je kunt kiezen uit therapeutische, ontspannings-, sport- of hot stonemassages.