Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Badhuis

We hebben een mooi, comfortabel, Alentejaans badhuis.  Ook is er een ruimte voor minder validen gasten. Het water komt van eigen bron van het terrein. Het (warme) water is gratis!

Zoutwaterzwembad

Het zoutwater zwembad is 15m en 1,4m diep. Het is centraal gelegen op de camping. Het heeft een terras met ligbedden en parasols. Het pure water komt uit onze eigen zoetwater bron. Het zwembad is aangelengd met zout en heeft een installatie die het zoute water zuivert. Voordelen zijn dat het water fijn aanvoelt, zwemmen "iets" lichter gaat en kinderen (maar ook volwassenen) de hele dag kunnen zwemmen zonder dat ze snel chloorogen krijgen. Onze ervaring met onze gasten is dat de meeste een zoutwater zwembad prefereren boven een chloorzwembad. 

Bar

De bar is elke dag op bepaalde tijden geopend. We serveren er drankjes, ijsjes en zo op gezette momenten lunches en diners.

Bibliotheek & wi-fi

In de bibliotheek vind je nederlandse boeken, maar ook boeken in andere talen. We hebben een bieb die zich vanzelf voorziet van nieuwe boeken. Het werkt als volgt: heb je een boek die je kwijt wilt dan kun je deze gewoon omruilen tegen een (gelijkwaardig) boek uit de bieb. Heel simpel.

Ook vind je in de bibliotheek DVD´s, spelletjes en informatie over de steden en dorpjes, natuur en cultuur in de omgeving.

Sauna & open haard

De fijne Finse sauna is gebouwd in een houten huisje en wordt opgewarmd door een houtkachel. We gebruiken het hout van onze eigen kurkeiken. 

Wat verkopen we verder nog?

Wanneer de periode het toelaat verkopen we allerlei produkten uit de omgeving zoals olijfolie (van olijven van de camping) en zelfgemaakte jams, cakes en taarten. Elke ochtend bakken we vers brood. En er zijn verse eieren. 

Massages

Op verzoek kunnen we een massage regelen. Deze worden verricht door een professionele masseur.